Skip to main content

Asia Restaurant, Ritz Carlton, Kuningan, Jakarta

Bahasa l English

Mau makan ke hotel bintang 5 tapi takut mahal? Ini solusi yang tepat banget buat kalian. Aku selalu memakai Chope ketika ingin berkunjung ke restoran. Aplikasi fitur reservasi online yang gampang dan cepat, selain itu juga bisa dapat diskon hingga 50% lho. Nah salah satunya di Asia Restaurant, all day dining di hotel Ritz Carlton ini tentu sudah ngga asing lagi. Dengan area yang luas dan tentunya aneka menu yang banyak.

Desain restoran yang elegan sesuai dengan konsep hotel bintang 5 tampak jelas di keseluruhan ruangan. Menu yang tersedia mulai dari hidangan Asia hingga Indonesia tentu tidak perlu pusing mau makan apa saja disini. Harga per orang yang ditawarkan disini cukup beragam mulai dari

Lunch (Mon-Thu) Rp 338.000 ++ / orang
Lunch (Fri-Sat) Rp 468.000 ++/orang
Dinner (Mon-Thu) Rp 368.000 ++ / orang
Dinner (Fri-Sun) Rp 468.000 ++/orang
Sunday Brunch Rp 488.000 ++/orang
https://book.chope.co/booking?rid=asia1703jkt&source&source=foodioz
Reservasi melalui Chope, kalian bisa dapat diskon hingga 50% di waktu tertentu. Bisa di antara hari Senin-Sabtu jam 13.30-14.00 WIB atau hari Senin-Minggu jam 8.00-9.30 WIB dan Senin-Minggu jam 20.00-21.30 WIB. Pastikan kalian selalu cek terlebih dahulu supaya bisa mendapatkan diskon 50%. Booking melalui Chope tentu sangat mudah, hanya dengan beberapa langkah, kalian akan mendapatkan konfirmasi booking melalui aplikasi langsung.
https://book.chope.co/booking?rid=asia1703jkt&source&source=foodioz
Semakin banyak reservasi dan kumpulkan poin untuk meningkatkan level member hingga Platinum dan semakin menambah pengumpulan poin Chope dollar semakin cepat. Setelah dikumpulkan, kalian bisa menukar Chope Dollar dengan segudang voucher mulai dari restoran, belanja hingga travel. Ayo install sekarang!



Yovent, A blogger & social media influencer who has been traveling overseas with huge enthusiasm & passion to explore the culinary. Living in Jakarta with a variety of culture, food & style and start blogging since early 2014. With few years of experience, he has good references & inspiration in food photography & writing. 

Asia Restaurant,
Ritz Carlton, Jl. Dr Ide Anak Agung Gde Agung Kav.E.11, No.1,
Mega Kuningan, Jakarta
Tel: +6221 2551 8888

Comments

  1. halo, mau nanya, kan di chope maksimal 10 orang, kalau lebih dari itu gimana ya? terus nanti bener2 bakal kepotong 50% apa gimana? makasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Aisy, iya bener banget kalau booking lewat Chope itu max 10-pax, kalau lebih dari itu berarti sebaiknya booking dari akun yang berbeda. Nah kalau buat promo 50% nya itu berlaku kok sesuai hari dan jam yang tertera ya. Disaranin kalau kamu 10 orang sebaiknya sudah disana tepat waktu. Ada pertanyaan silahkan ya. Cheers

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Michelin Guide Singapore 2017 Star Event, Fullerton Hotel, Singapore

Available in Bahasa: Click Here Michelin Starred Restaurant Award can be regarded as one of the highest and prestigious awards in the culinary world. Singapore, as one of the multi-cultural and ethnic countries, is the only country that gets a Michelin Award in Southeast Asia this time. This year became the second year for Singapore to get a Michelin Award. Michelin Guide Restaurant itself is divided into several categories. Ranging from Restaurants that chosen into the Michelin Guide Recommendation category, Bib Gourmand, and 1, 2 and 3 Michelin Starred Restaurant. By 2016, there are a total of 29 Michelin Starred divided into categories respectively. For the year 2017, emerging several new restaurants, so the total who won the award as many as 38 restaurants. Eleven names of new restaurants that are included in the 1 Michelin star are : 1. Braci at Boat Quay, 2.   Cheek by Jowl in Boon Tat Street, 3.   Chef Kang’s in Mackenzie Road, 4.   Garibaldi in Purvis Str

Unicorn Cafe, Bangkok, Thailand

Available in Bahasa:  Click Here Still about Bangkok, a tourist city with a huge number of tourists every year. Well, besides the many types of local culinary super cheap and delicious, in Bangkok we can also find a variety of unique and interesting themed cafes. One of them is Unicorn Cafe. Located in the downtown area making it within easy reach. This cafe is quite popular lately among the teenager and even foreign tourists. Built with a pink interior and unicorn ornaments that are one of the imaginary animal characters in the entire cafe. The space is not too broad, but visitors will still be pampered with a really unique cafe interior. Also equipped with brightly colored couches such as blue and pink, then the number of unicorn dolls with various sizes ready to accompany us. The menu offered also follows the concept presented. There are various desserts are beautiful and interesting, then cool drinks with tempting colors and do not miss also available some kind of sa

New Opening, August, Jakarta

Bahasa l English This month has indeed become a moment where the restaurant and hotel business has begun to attract customers with various offers. Not to forget, the opening of several new restaurants has also colored the city of Jakarta recently. One of them is August, which is located in the Sudirman area, more precisely at Sequis Tower. This restaurant has opened on November 25th, 2021. The elegant and premium concept can be seen from the exterior and interior of the restaurant. The area is quite spacious with a charming bar in the front room, then an open kitchen which provides an interesting experience for guests to see the activities of the chefs in the lively kitchen. On weekends, you can see the number of guests filling the entire table, it's a good idea to make a reservation in advance . When I had dinner there, they happened to have no available alcohol because they were taking care of licensing and distribution issues. So I brought wine with a corkage fee of IDR 250,000